Tapaaminen

Idea Tihisen tapaamisiin saatiin vuonna 2003 kun todettiin että sukulaiset näkivät toisiaan vain hautajaisissa. Niinpä päätettiin että seuraavan kerran kokoonnutaan hieman leppoisammissa merkeissä.

Tyrnävän kotiseututalolla l. entisellä Tihisellä järjestettiin heinäkuussa 2004 ensimmäinen epävirallinen Tihisen tapaaminen .Tilaisuus oli vapaamuotoinen entisten "Tihisläisten" kokoontuminen, jossa maailmalle levinneet sukulaiset ja tutut voivat tavata toisiaan.
23.-24.7 2005 järjestettiin toinen tapaaminen.  Valokuvia tapahtumasta.

Vuosi 2006 jäi väliin sukukokouksen ja karjalanreissun takia mutta 2007 , 2008  taas kokoonnuttiin kotiseututalolle Tyrnävälle. Täällä ensimmäiset kuvat.  2009 tapaamiset siirtyivät Tyrnävän Ängeslevän Ylipäähän jossa on sen jälkeen tavattu vuosittain. Viimeksi siis 2015

Tämä sivusto on omistettu kaikille niille jotka ovat syntyneet tai asuneet Tyrnävän Ängeslevän Ylipäässä sijainneessa Tihisen talossa tai sen naapurissa sen jälkeen kun Julut ja Holopaiset sinne muuttivat tai joiden elämänhistoria jollain tavalla sivuaa kyseistä taloa. Nykyään talo on siirretty Tyrnävän kirkonkylälle ja entisöity. Entisen talon paikalle rakennetussa omakotitalossa asustaa Marja Holopainen.

Sivuille kerään tietoa Tihisestä ja siellä pidettävistä tapaamisista, valokuvia ja muita dokumentteja.Voitte myös lähettää ehdotuksia sivujen sisällöstä ja informaatiota , korjauksia ym. palautelomakkeen avulla.